Berry-website

Berry Pasztjerik

Berry Pasztjerik staat verzekeraars bij in uiteenlopende verzekerings- en aansprakelijkheidskwesties. Zo behandelt hij dekkingsgeschillen, fraudezaken voor zorgverzekeraars en beroeps- en bestuurdersaansprakelijkheidszaken.

Expertises

CV

Berry heeft er plezier in om (complexe) polisvoorwaarden te doorgronden en in samenwerking met de betrokken verzekeraar een oplossing te vinden die tegemoet komt aan de belangen van partijen.

Daarnaast behandelt Berry CAR-verzekeringen. Hij is in staat zich complexe verzekeringen snel eigen te maken en de specifieke bepalingen op de juiste wijze te interpreteren.

Achtergrond

Na het afronden van zijn master Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, voltooide Berry in 2016 de gespecialiseerde master Aansprakelijkheid & Verzekering. Zijn scriptie schreef hij over de opzetclausule in verzekeringspolissen. In 2017 werd hij naar aanleiding van zijn scriptie gevraagd om over de opzetclausule in verzekeringspolissen te spreken op het Aansprakelijkheid en Verzekering Symposium “Opzet en verzekerbare schade onder de aansprakelijkheidsverzekering”. In 2018 nam Berry als adviseur deel aan de Opzetcommissie van het Verbond van Verzekeraars.

De afgelopen jaren deed Berry ervaring op bij advocatenkantoren in Rotterdam en Den Haag. Daar hield hij zich met name bezig met vraagstukken en procedures op het gebied van (overheids)aansprakelijkheid en (goederentransport)verzekeringen.

Actueel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.