Lieske de Vos
Lieske de Vos

Lieske de Vos

Lieske de Vos is advocaat Verzekering en Aansprakelijkheid. Ze staat verzekeraars bij in uiteenlopende beroepsaansprakelijkheidszaken, fraudezaken en dekkingskwesties. Lieske krijgt er energie van om zaken vanuit een andere hoek te bekijken, zowel juridisch als procesmatig. Haar vindingrijkheid resulteert tijdens procedures geregeld tot een creatieve oplossing voor haar cliënten.

Expertises

CV

Lieske begeleidt bij beroepsaanspakelijkheidszaken professionals die een beroepsfout hebben gemaakt. Met haar menselijke aanpak en benaderbare houding neemt Lieske zowel verzekerde als verzekeraar mee in het proces, zodat zij weten wat hen te wachten staat en zich comfortabel voelen tijdens de gehele procedure.

Voor verzekeraars behandelt Lieske ook zorgfraudezaken en dekkingskwesties. Lieske kijkt hierbij niet alleen naar de juridische mogelijkheden, maar zij probeert daarbij zoveel als mogelijk in de huid van haar cliënt te kruipen en mee te denken over de meest wenselijke aanpak.

Ervaring

Lieske startte haar carrière als docent privaatrecht aan de Universiteit van Utrecht. Deze ervaring heeft haar niet alleen een diepere kennis van het privaatrecht gegeven, maar haar ook geleerd om een verhaal zodanig te vertellen dat toehoorders geboeid blijven. Deze vaardigheid zet ze nu geregeld in bij de rechtbank.

Opleiding

Lieske nam tijdens haar bachelor rechtsgeleerdheid deel aan het honours programme (Utrecht Law College). Zij volgde zowel het toga- als het notariële traject. In 2018 rondde Lieske de master ‘Privaatrechtelijke Rechtpraktijk’ af. Gedurende haar studie heeft Lieske verschillende stages gelopen bij grote advocatenkantoren. Ook was zij voorzitter van het bestuur van de notariële studievereniging Vevanos.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.