Vastmans, Ramon
Vastmans, Ramon

Ramon Vastmans

Ramon Vastmans is een breed inzetbare advocaat Ondernemingsrecht: zijn werk varieert van fusies en overnames tot aandeelhoudersgeschillen, commerciële contracten, bestuurdersaansprakelijkheid en advisering over corporate governance vraagstukken.

Expertises

CV

Cliënten waarderen Ramon om zijn grondige en vindingrijke aanpak. Daarbij heeft hij niet alleen oog voor het juridisch haalbare, maar ook voor wat praktisch en commercieel wenselijk is. Zijn ervaring in het buitenland maakt hem eveneens tot een uitstekende gesprekspartner voor internationale cliënten.

Opleiding

Ramon studeerde rechten in Nijmegen en Maastricht. In 2018 rondde hij cum laude de masteropleiding Burgerlijk recht af aan de Radboud Universiteit. In 2017 behaalde Ramon tevens een LL.M Corporate & Commercial Law aan de Pennsylvania State University.

Achtergrond

Voordat Ramon in dienst trad bij Ekelmans heeft hij ervaring opgedaan bij (internationale) advocatenkantoren. Tijdens zijn studies in Nederland en de Verenigde Staten heeft hij verschillende bestuursfuncties bekleed en was hij verbonden aan een tweetal juridische tijdschriften.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.