Ramon Vastmans
Ramon Vastmans

Ramon Vastmans

Ramon Vastmans is een breed inzetbare advocaat Ondernemingsrecht: zijn werk varieert van het begeleiden van transacties tot aandeelhoudersgeschillen, bestuurdersaansprakelijkheid, commerciële contracten en advisering over corporate governance vraagstukken. Commerciële (internationale) arbitrages hebben zijn bijzondere belangstelling.

Expertises

CV

Typerend is zijn grondigheid; Ramon houdt ervan te zoeken naar die specifieke details die zijn cliënt verder helpen. De gebaande juridische paden zijn voor ondernemers niet altijd praktisch uitvoerbaar. Ramon gaat dan ook altijd op zoek naar creatieve juridische oplossingen die óók commercieel haalbaar en wenselijk zijn. Die creativiteit is ook merkbaar als Ramon onderhandelt. Met zijn onderhandelingsvaardigheden lukt het hem om een geschil te voorkomen of buiten de rechtszaal te beëindigen.

Ramons buitenlandervaring maken hem een goede gesprekspartner voor internationale cliënten. Niet alleen begrijpt hij hun taal en humor, door zijn kennis van de verschillende rechtssystemen begrijpt hij ook goed welke onderdelen van het Nederlands recht soms wat extra uitleg vergen en met welke regels uit andere landen deze te vergelijken zijn.

Achtergrond

Voordat Ramon in dienst trad bij Ekelmans heeft hij ervaring opgedaan bij (internationale) advocatenkantoren. Tijdens zijn studies in Nederland en de Verenigde Staten heeft hij verschillende bestuursfuncties bekleed en was hij als redacteur verbonden aan juridische tijdschriften.

Opleiding

Ramon behaalde in 2018 cum laude de masteropleiding Burgerlijk recht aan de Radboud Universiteit. De bachelor Nederlands recht volgde hij aan de Universiteit Maastricht, waar hij tevens deelnam aan het honoursprogramma. In 2017 heeft Ramon bovendien een master Corporate & Commercial Law afgerond aan de Pennsylvania State University.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.