Putkamer, Rein
Putkamer, Rein

Rein Putkamer

Rein Putkamer is advocaat Arbeidsrecht. Hij staat HR- professionals en werkgevers bij tijdens uiteenlopende arbeidsrechtelijke vragen en procedures.

Expertises

CV

Reins cliënten zijn veelal HR-adviseurs. Zij bellen hem niet alleen wanneer er een arbeidsconflict is, maar vaak ook om hun ideeën te toetsen of te brainstormen. Omdat Rein met afstand naar hun vraagstukken kijkt, geeft hij vaak een andere kijk op de zaak en een praktisch advies.

Of het nu gaat om een arbeidsconflict of om arbeidsongeschiktheid, het einde van een arbeidsovereenkomst kan voor de betrokkenen een emotioneel traject zijn. Rein slaagt erin om zijn cliënten uit hun emotie te halen en terug te gaan naar de feiten van de zaak.

Rein besteedt veel aandacht aan het achterhalen van alle relevante informatie in een zaak. Zijn cliënten stellen het op prijs dat hij daarbij een realistisch beeld geeft van hun kansen op succes. Door samen met de cliënt tot de kern van de zaak te komen, heeft hij een goede uitgangspositie tijdens onderhandelingen en weet hij rechtszaken meestal te voorkomen.

Achtergrond

Rein startte zijn juridische carrière in 2018 bij Ekelmans. Daarvoor was hij als professioneel danser 10 jaar verbonden aan het Scapino Ballet Rotterdam. Rein ziet als overeenkomst met zijn danscarrière dat ook een advocaat moet presteren op het moment dat het nodig is. Loopt de situatie op dat moment anders dan verwacht, dan moet je improviseren en snel schakelen.

Opleiding

Rein behaalde zijn bachelordiploma Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden in 2017. Tijdens deze bachelor volgde hij tevens het programma van het Honours College Law. In 2018 rondde hij de master Arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit af. Tijdens zijn studie deed hij een advocaat-stage bij Wille Donker advocaten en bij Ekelmans & Meijer. Daarnaast was hij lid van de Raad van Toezicht van Theaterkrant.nl.

Actueel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.