Adriaan de Buck voorzitter Haagse voetbal- hockey- en cricketvereniging HBS

Adriaan de Buck voorzitter Haagse voetbal- hockey- en cricketvereniging HBS

Adriaan de Buck voorzitter Haagse voetbal- hockey- en cricketvereniging HBS 1400 1082 Ekelmans Advocaten
Adriaan de Buck
Leestijd: < 1 minuut
Lesedauer: < 1 Minute
Reading time: < 1 minute
Expertise:

Wij zijn vereerd dat onze kantoorgenoot Adriaan de Buck is benoemd als voorzitter van HBS, de Haagse vereniging voor voetbal, hockey en cricket. Een mooie bestuurlijke functie bij een bijzondere en oude vereniging.

HBS bestaat al sinds 1893, toen opgericht als “Football Club”. De eerste wedstrijden werden gespeeld op het Haagse Malieveld. Inmiddels telt de vereniging 2200 leden van alle leeftijden die voetballen, hockeyen en cricketen.

Adriaan voetbalt al sinds de jeugd bij HBS. Bestuurlijk is hij verder actief in de sport als Secretaris Raad van Commissarissen ADO Den Haag.

Adriaan “Houdt Braef Stant” bij Ekelmans & Meijer advocaten. Daar heeft hij als advocaat partner de leiding over de sectie Ondernemingsrecht: een (internationale) transactiepraktijk op het terrein van fusies en overnames en ondernemingsrechtelijke procespraktijk. Daarnaast trekt hij de praktijkgroep Sportrecht.

We wensen hem veel plezier met deze mooie professionele en sportieve combinatie!

Contact

Aktuelles

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.