German Desk

Werkt uw Nederlandse onderneming samen met een Duitstalig bedrijf? Of wilt u vanuit uw Duitstalige onderneming zaken doen in Nederland? Ons internationale team van advocaten begeleidt u in uw eigen taal.
Ekelmans Advocaten cliënt ontmoeting fabriek

Zakendoen over de grens

Als ondernemer loopt u in het zakendoen met andere landen vaak tegen rechtsvragen aan over bijvoorbeeld het opstellen van contracten, in dienst nemen of detacheren van medewerkers, opstarten van een bedrijf, aangaan van een joint venture of geschillen tussen verschillende organen van een vennootschap.

Ons internationale German Desk team van advocaten en Rechtsanwälten is gespecialiseerd in het juridisch adviseren en begeleiden van Nederlands- en Duitstalige cliënten bij grensoverschrijdende activiteiten.

De German Desk begeleidt zowel Nederlandse ondernemers die zaken doen met Duitstalige ondernemers als Duitse ondernemers die commerciële activiteiten ontplooien in Nederland. Er bestaan wezenlijke verschillen tussen Nederland en Duitsland, zowel qua cultuur, de wijze van zaken doen, maar ook qua rechtstelsel. Doordat onze advocaten niet alleen de taal en het recht, maar ook de Nederlandse én Duitse manier van werken kennen, kunnen zij u helpen de verschillen te overbruggen bij grensoverschrijdende transacties.

Ons team van advocaten en Rechtsanwälten bestaat uit experts op verschillende rechtsgebieden, zodat we u juridisch kunnen adviseren en begeleiden bij uiteenlopende zaken.

Verschillen overbruggen

Deelonderwerpen

Heeft u een vraag of wilt u meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag. Als u het contactformulier invult, dan bellen wij u terug. U kunt natuurlijk ook rechtstreeks contact opnemen met één van onze specialisten.

German Desk

Team van specialisten

Onze advocaten werken met u samen binnen compacte teams van specialisten. Zij kennen uw praktijk en beschikken over de expertise om snel en to the point met u mee te denken en te adviseren.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.