Cassatie en Expert Litigation

Als uw procedure in hoger beroep ongunstig dreigt uit te vallen, adviseren onze gerenommeerde cassatieadvocaten u over een mogelijk cassatieberoep en voeren de procedure bij de Hoge Raad voor u.
Ekelmans Advocaten cliënt onderweg

Advocaat bij de Hoge Raad

Voert u een procedure in hoger beroep en verwacht u dat de zaak ooit bij de Hoge Raad zal komen?
Of vraagt uw zaak al in een eerder stadium om strategisch overzicht en nieuwe inzichten, vanwege de zwaarte, het belang of de complexiteit?

Onze advocaten Cassatie en Expert Litigation zijn procesrechtelijke experts, die de grote lijnen inzichtelijk maken en in de finesses scherpte brengen.

Cassatieadvies en cassatieprocedure

Wilt u de cassatiekansen voor uw cliënt optimaliseren? Onze advocaten Cassatie & Expert Litigation denken met u mee tijdens het hoger beroep. Hierdoor anticiperen we in een vroeg stadium op een mogelijk cassatieberoep. Wij voorzien u van een cassatieadvies en voeren zo nodig de cassatieprocedure voor u.

Ekelmans Advocaten heeft een hoog aangeschreven cassatiepraktijk. Onze cassatie advocaten
voeren cassatieprocedures op het gehele terrein van het civiele recht. De betrokkenheid van onze advocaten leidt geregeld tot belangwekkende arresten van de Hoge Raad.

Expert litigation

De leden van het team Cassatie & Expert litigation worden vanwege hun ervaring en deskundigheid vaak gevraagd als externe adviseur voor procesrechtelijke of strategische vragen.

Advocaten benaderen onze cassatieadvocaten voor een onbevangen blik. Doordat het beoordelen van lijvige procesdossiers en van rechterlijke uitspraken ons dagelijks werk is, profiteren ook andere advocaten in hun procedures van onze brede kennis en inzichten. Wij adviseren over strategische aspecten, over welke kant het op gaat en hoe daarop het best geanticipeerd kan worden. Ook adviseren wij advocaten wanneer hun cliënt claimt dat een zaak verloren is omdat er fouten zijn gemaakt. Daarnaast adviseren wij curatoren over complexe faillissementskwesties of voeren de procedure voor hen.

Anticiperen op een mogelijk cassatieberoep

Deelonderwerpen

Heeft u een vraag of wilt u meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag. Als u het contactformulier invult, dan bellen wij u terug. U kunt natuurlijk ook rechtstreeks contact opnemen met één van onze specialisten.

Cassatie en Expert Litigation

Team van specialisten

Onze advocaten werken met u samen binnen compacte teams van specialisten. Zij kennen uw praktijk en beschikken over de expertise om snel en to the point met u mee te denken en te adviseren.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.