Expert Litigation

Soms heeft u een onbevangen blik nodig bij een langlopende procedure of zijn de belangen van uw zaak zó groot dat u graag met een andere expert overlegt. Onze procesrechtelijke experts staan u graag bij.
Ekelmans Advocaten cliënt visie

Procesrechtelijke experts

Vraagt uw zaak om strategisch overzicht en nieuwe inzichten, vanwege de zwaarte, het belang of de complexiteit? Onze advocaten Expert Litigation zijn procesrechtelijke experts, die de grote lijnen inzichtelijk maken en in de finesses scherpte brengen.

Expert Litigation

De advocaten van ons team worden vanwege hun ervaring en deskundigheid vaak gevraagd als externe adviseur voor procesrechtelijke of strategische vragen.

Advocaten benaderen onze specialisten voor een onbevangen blik. Doordat het beoordelen van lijvige procesdossiers en van rechterlijke uitspraken in de meest uiteenlopende kwesties ons dagelijks werk is, kunnen wij ook andere advocaten in hun procedures laten profiteren van onze brede kennis en inzichten.

Wij adviseren andere advocaten over strategische aspecten van hun zaak. Ook kunnen wij hen meer zicht geven op de volgende stappen in het proces en hoe zij daar het beste op kunnen anticiperen. Daarnaast begeleiden wij advocaten wanneer hun cliënt claimt dat de zaak verloren is omdat er fouten zijn gemaakt. Ook voeren wij voor curatoren procedures over complexe faillissementskwesties of adviseren daarbij.

Advies over strategische aspecten

Heeft u een vraag of wilt u meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag. Als u het contactformulier invult, dan bellen wij u terug. U kunt natuurlijk ook rechtstreeks contact opnemen met één van onze specialisten.

Cassatie en Expert Litigation

Team van specialisten

Onze advocaten werken met u samen binnen compacte teams van specialisten. Zij kennen uw praktijk en beschikken over de expertise om snel en to the point met u mee te denken en te adviseren.

Gerelateerde onderwerpen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.