Kennismaken

Wil je kennismaken met ons kantoor of met één van onze advocaten? Dat kan! Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden binnen ons kantoor en hoe het is om bij Ekelmans Advocaten te werken.

Ekelmans Advocaten kantoor borrel

Maak kennis met Ekelmans

Bij Ekelmans Advocaten werken ruim 30 advocaten samen, in gespecialiseerde secties, aan interessante en mooie zaken. Hechte onderlinge samenwerking vinden we belangrijk. We maken graag kennis met enthousiaste en ambitieuze mensen die zelfstandig zijn en -net als wij- sfeer belangrijk vinden.

Ben je een starter? Dan zijn er meerdere mogelijkheden om kennis te maken. Twee keer per jaar organiseren we een STEP In-housedag. Tijdens deze dag maak je kennis met ons kantoor, de verschillende secties en met onze advocaten. Graag laten wij je die dag in het kort zien wat het betekent om advocaat te zijn bij Ekelmans Advocaten.

Zit je in de eindfase van je studie Nederlands recht, dan kun je bij ons kennismaken met de advocatuur tijdens een student-stage van twee maanden. In deze twee maanden draai je mee met de praktijk. Een ideale manier om de advocatuur én ons kantoor beter te leren kennen. Meer over studentstages lees je op onze pagina Vacatures.

Ben je een ervaren advocaat en wil je graag eens kennismaken met één van onze mensen? Neem dan contact op met Annet Herbermann. Zij kan de mogelijkheden met je bespreken.

Meedraaien met de praktijk

Student-stagiair Luz van Raalte

Luz van Raalte, student-stagiair

“Op dit advocatenkantoor heerst een fijne, informele en toch professionele werksfeer”

Luz van Raalte, student Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen, is naar de Randstad getrokken voor de afronding van haar master. Inmiddels heeft zij haar studentstage afgerond op ons kantoor. Benieuwd hoe zij deze stageperiode heeft ervaren?

Sjoerd Aelen, advocaat-stagiair

“Bij Ekelmans Advocaten ben je geen klein radartje in het grote geheel”

Sjoerd Aelen (27) is onlangs beëdigd als advocaat en werkt sinds december 2022 op ons kantoor. Hij heeft zijn master civiel recht afgerond aan de Universiteit Leiden en is inmiddels gestart met de beroepsopleiding. Benieuwd hoe hij de eerste maanden als advocaat-stagiair heeft ervaren?

Sjoerd Aelen - Ekelmans Advocaten

Sfeerimpressie kantoor

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.