Duits Recht in het Nederlands

Wanneer u commerciële activiteiten ontplooit in Duitsland, ervaart u vaak rechts- en cultuurverschillen. Onze gespecialiseerde advocaten en Rechtsanwälten helpen u om succesvol zaken te doen in Duitsland.
Ekelmans Advocaten cliënt internationaal

Verschillen in recht en cultuur

Als u samenwerkt met Duitstalige bedrijven of commerciële activiteiten ontplooit in Duitsland, ervaart u vaak rechts- en cultuurverschillen. Deze komen onder meer naar voren bij het opstellen van contracten, het opstarten van een bedrijf, het aannemen van personeel, het aangaan van samenwerkingsverbanden of bij geschillen.

Onze internationale German Desk is gespecialiseerd in het juridisch adviseren en begeleiden van Nederlands- en Duitstalige cliënten bij grensoverschrijdende activiteiten.

Wij beschikken niet slechts over kennis van het Nederlandse recht, maar kunnen u ook behulpzaam zijn ten aanzien van het Duitse recht. Wij zijn bovendien in staat cultuurverschillen te overbruggen. Op deze wijze helpen wij dagelijks vele bedrijven om succesvol en zorgeloos in Duitsland te opereren.

Zorgeloos zakendoen in Duitsland

Heeft u een vraag of wilt u meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag. Als u het contactformulier invult, dan bellen wij u terug. U kunt natuurlijk ook rechtstreeks contact opnemen met één van onze specialisten.

German Desk

Team van specialisten

Onze advocaten werken met u samen binnen compacte teams van specialisten. Zij kennen uw praktijk en beschikken over de expertise om snel en to the point met u mee te denken en te adviseren.

Gerelateerde onderwerpen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.