Kennismaken

Wil je kennismaken met ons kantoor? Het afgelopen jaar waren de mogelijkheden om live kennis te maken wat beperkt, maar we hopen dat dit snel gaat veranderen. En online kennismaken kan natuurlijk ook!
Ekelmans Advocaten kantoor borrel

Maak kennis met Ekelmans

Bij Ekelmans Advocaten werken ruim 30 advocaten samen, in gespecialiseerde secties, aan interessante en mooie zaken. Hechte onderlinge samenwerking vinden we belangrijk. We maken graag kennis met enthousiaste en ambitieuze mensen die zelfstandig zijn en -net als wij- sfeer belangrijk vinden.

Ben je een starter? Dan zijn er meerdere mogelijkheden om kennis te maken. Twee keer per jaar organiseren we een STEP In-housedag. Tijdens deze dag maak je kennis met ons kantoor, de verschillende secties en met onze advocaten. Graag laten wij je die dag in het kort zien wat het betekent om advocaat te zijn bij Ekelmans Advocaten.

Zit je in de eindfase van je studie Nederlands recht, dan kun je bij ons kennismaken met de advocatuur tijdens een student-stage van twee maanden. In deze twee maanden draai je mee met de praktijk. Een ideale manier om de advocatuur én ons kantoor beter te leren kennen. Meer over studentstages lees je op onze pagina Vacatures.

Ben je een ervaren advocaat en wil je graag eens kennismaken met één van onze mensen? Neem dan contact op met Indira Shantiprekash. Zij kan de mogelijkheden met je bespreken.

Meedraaien met de praktijk

Kennismakingsevents

Sfeerimpressie kantoor

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.