Frederike Rijpkema-Ekelmans Advocaten
Frederike Rijpkema-Ekelmans Advocaten

Frederike Rijpkema

Advocaat

Frederike Rijpkema behandelt als advocaat uiteenlopende verzekeringsrechtelijke kwesties. Zo houdt zij zich bezig met aansprakelijkheidszaken, dekkingsgeschillen en beroepsaansprakelijkheidszaken voor verzekeraars

Expertises

CV

Frederike komt altijd goed beslagen ten ijs: liever controleert ze iets meerdere keren dan dat ze iets aan het toeval overlaat. Haar cliënten kunnen er dan ook op vertrouwen dat Frederike alle ins en outs van een dossier kent en alle mogelijke invalshoeken heeft bestudeerd.

Achtergrond

Gedurende haar studie is Frederike als werkstudent in dienst geweest bij een advocatenkantoor in Amsterdam. Daarnaast liep zij stage bij de Rechtbank Amsterdam. Daar werd haar interesse in Verzekering en aansprakelijkheid gewekt. Die interesse heeft zij verder onderzocht tijdens twee verschillende stages bij in Verzekeringsrecht gespecialiseerde advocatenkantoren.

Opleiding

Frederike heeft in 2019 haar bachelor rechtsgeleerdheid behaald aan de Universiteit van Utrecht. In 2020 rondde Frederike de master Privaatrecht aan de Universiteit van Amsterdam (cum laude) af.
Frederike was tijdens haar studie onder meer actief als commissielid bij de Privaatrechtelijke Studievereniging Bona Fide. Ook trad zij op als vrijwilliger bij de rechtswinkel.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.