Bedankt voor de aanmelding

Binnenkort sturen wij meer (praktische) informatie over de kennissessie Beroepsaansprakelijkheid

Tijdens deze middag is er voldoende ruimte voor de inbreng van een interessante casus of vragen. Heb je inhoudelijke vragen die je graag behandeld zou zien? Laat dit dan gerust aan ons weten.

Ken je iemand die geïnteresseerd is in deze kennissessie? Dan mag je die uiteraard meenemen. Het is wel belangrijk dat diegene zich registreert via de aanmeldpagina of een e-mail stuurt naar kennissessie@ekelmansadvocaten.com.

Ook interessant?

Op donderdag 5 oktober a.s. organiseren wij een ronde tafel-bijeenkomst over bestuurdersaansprakelijkheid bij ons op kantoor.

Professionals van verschillende D&O-verzekeraars komen samen om met elkaar best practices te delen en de uitdagingen bij de behandeling van claims op het gebied van bestuurdersaansprakelijkheid te bespreken.

Mark van BenthemAbdi Youssuf en Daan Spoormans nemen je mee in de verzekeringsrechtelijke aspecten van D&O en de speelruimte die het wettelijke kader en polisvoorwaarden bieden.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.