Cyber Security

De vertrouwelijke informatie binnen uw organisatie levert soms lastige vragen op. Onze Cyber Security experts adviseren u over de impact van cyber security op uw bedrijfsvoering.
Ekelmans Advocaten cliënt overleg

Vertrouwelijke bedrijfsinformatie in goede handen

Uw organisatie beschikt over veel vertrouwelijke informatie. De verwerking van (bijzondere) persoonsgegevens neemt toe. Ook is er steeds meer bedrijfsinformatie digitaal beschikbaar. Al deze data zijn goud waard. Komen gegevens bij de verkeerde mensen in handen, dan heeft dit mogelijk kostbare bedrijfs- en reputatieschade tot gevolg.

U heeft uw organisatie waarschijnlijk al goed ingericht als het gaat om informatiebeveiliging en privacy. Mogelijk heeft u een team van informatiebeveiligers, security officers en compliance officers.

Toch loopt uw organisatie nog weleens tegen complexe vragen aan. Onze Cyber Security experts denken graag met u mee over de impact van cyber security op uw bedrijfsvoering. Veel processen zijn door de privacy en security wetgeving complexer geworden. Door creatief te zijn, bedenken we constructies die voldoen aan wet- en regelgeving, maar waarbij tegelijkertijd ook op een (kosten)efficiënte en voor uw bedrijf (commercieel) optimale manier wordt omgegaan met waardevolle data.

Onze opdrachtgevers zijn o.a. financiële instellingen, medische zorgverleners, (zorg)verzekeraars, fastfoodketens, brancheorganisaties en grote werkgevers. Door ons lidmaatschap van twee internationale netwerken van advocatenkantoren (Legalink en ILG) kunnen wij bij grensoverschrijdende kwesties snel schakelen en u ook in het buitenland aan experts koppelen. Naast het leveren van concrete bijstand kunnen wij voor u ook (in-house) presentaties op maat verzorgen over diverse cybervraagstukken.

Uw data zijn goud waard

Heeft u een vraag of wilt u meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag. Als u het contactformulier invult, dan bellen wij u terug. U kunt natuurlijk ook rechtstreeks contact opnemen met één van onze specialisten.

Privacy Desk

Team van specialisten

Onze advocaten werken met u samen binnen compacte teams van specialisten. Zij kennen uw praktijk en beschikken over de expertise om snel en to the point met u mee te denken en te adviseren.

Actueel

Gerelateerde onderwerpen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.