Andrea van de Velde-Ekelmans Advocaten
Andrea van de Velde-Ekelmans Advocaten

Andrea van de Velde

Directeur

Andrea van de Velde heeft als directeur de dagelijkse leiding bij Ekelmans Advocaten vanuit het bestuur. Zij is verantwoordelijk voor de koers en de strategie van het kantoor en voor de bedrijfsvoering. Andrea is een betrokken en oplossingsgerichte directeur voor wie business- en talent development centraal staan.

CV

Andrea is sinds 2017 directeur bij Ekelmans. Samen met de partners stelt zij doelen voor de komende jaren en stuurt en begeleidt zij projecten om deze doelen te bereiken. Onder haar leiding positioneert Ekelmans zich duidelijker en is de focus op Insurance & Corporate tot stand gekomen. Andrea geniet niet alleen van het uitzetten van de koers, maar ook van het implementeren van de strategie. Dat doet ze het liefst met de blik gericht op Ekelmans’ cliënten en de markt.

Ontwikkeling is voor Andrea in haar werk een belangrijk thema. Als directeur brengt zij niet alleen het kantoor verder met behulp van strategie en organisatieontwikkeling, maar zij besteedt ook graag aandacht aan de persoonlijke ontwikkeling van de advocaten.

Andrea geeft leiding aan de stafdiensten van Ekelmans: Financiën, HR, Marketing & Communicatie, Huisvesting & ICT. Samen met de stafdiensten zorgt zij ervoor dat de advocaten van Ekelmans zich kunnen concentreren op de dienstverlening aan hun cliënten.

Achtergrond

Andrea heeft zich de afgelopen 20 jaar breed ontwikkeld in het management van verschillende organisaties. Voor haar komst naar Ekelmans was zij directeur bij een advocaten-, belastingadvies- en notariskantoor in Rotterdam en Amsterdam. Eerder was zij als Commercieel manager verantwoordelijk voor International Educational Services. Daarvoor werkte zij als Programma Directeur School of Law in het hoger onderwijs en zette zij de opleiding HBO Rechten op. De eerste 6 jaar van haar loopbaan was Andrea advocaat in Den Haag.

Opleiding

Andrea studeerde Civiel- en Bedrijfsrechtelijk af aan de Universiteit Leiden en studeerde aan de Law School van de University of Florida. Daarna rondde zij verschillende opleidingen op leiderschaps- en managementgebied af, zoals management development programma’s, een opleiding Persoonlijk Leiderschap en de opleiding Sales Leadership aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Bovendien volgde Andrea een opleiding tot mediator.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.