Astrid van Noort-Ekelmans Advocaten
Astrid van Noort-Ekelmans Advocaten

Astrid van Noort

Advocaat, Partner

Astrid van Noort is als advocaat/partner verbonden aan Ekelmans Advocaten. Astrid is werkzaam binnen de sectie Verzekering & Aansprakelijkheid en Hoofd van de Privacy Desk. Sinds 2020 vervult zij ook de rol als Managing Partner binnen het kantoor.

Expertises

CV

Astrid werkt voor grote schadeverzekeraars, zorgverzekeraars en brancheorganisaties met focus op verzekeraars.

Haar cliënten zeggen over haar:
“Astrid van Noort is heads on, proactive and highly professional.” (Legal 500)

“We very much appreciate the outstanding work of Astrid van Noort. She is able to take on more than her field of expertise.” (Legal 500)

Ervaring

Astrid was bestuurslid van de Jonge Balie bij de Hoge Raad der Nederlanden, bestuurslid van de Stichting Jonge Balie Nederland en vice-voorzitter van de Stichting Permanente Opleiding voor het arrondissement Den Haag. Verder bekleedde zij een bestuursfunctie bij de SEFD (Stichting Examens Financiële Dienstverlening) en is zij lid van de Vereniging Privacy Recht.

Daarnaast is Astrid o.a. actief als:

  • Expert Partner van het Verbond van Verzekeraars, aandachtsgebied: Verzekeraarsgerelateerde Privacyissues
  • Docent NIVRE, Certificeringsopleiding, Module Privacyrecht
  • Docent NIBE-SVV, Leergang Zwaar Letsel
  • Dagvoorzitter voor VNO-NCW, Voorlichtingsbijeenkomst over de AVG

Opleiding

In 2010 heeft Astrid de Post Academische Specialisatie opleiding Personenschade aan de Grotius Academie cum laude afgerond. Zij studeerde Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Leiden en behaalde daarnaast haar propedeuse Geneeskunde. Ook studeerde zij Europees Recht en Internationaal-privaatrecht in Straatsburg aan de Université Robert Schuman.

Actueel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.