Diederik Hulsbergen-Ekelmans Advocaten
Diederik Hulsbergen-Ekelmans Advocaten

Diederik Hulsbergen

Advocaat

Diederik Hulsbergen behandelt als advocaat uiteenlopende verzekeringsrechtelijke kwesties. Zo houdt hij zich bezig met beroepsaansprakelijkheid en met verzekeringsvraagstukken op het gebied van (zorg)verzekeringsfraude en polisvoorwaarden.

Expertises

CV

Het beargumenteren of ontkrachten van verwijten in het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht beschouwt Diederik als een leuk en uitdagend aspect van dit vak. Het nadenken over hoé en op wie je de schade kunt verhalen, ervaart hij als een soort recherchewerk.

Diederik is analytisch sterk. Hij weet belangrijke details boven tafel te krijgen en deze voor zijn cliënten te benutten ter versterking van zijn argumentatie.

Achtergrond

Tijdens zijn studie is Diederik werkzaam geweest bij de Rechtswinkel en als juridisch medewerker bij een letselschadekantoor. Hierdoor leerde hij kritisch kijken naar alle voorwaarden en mogelijke struikelblokken om een zaak tot een goed einde te brengen. Daarnaast schreef (en schrijft!) Diederik juridische-informatieve blogs over belangrijke vragen en onderwerpen binnen het aansprakelijkheidsrecht.

Opleiding

Diederik heeft in 2020 zijn bachelor rechtsgeleerdheid behaald aan de Universiteit Utrecht. In 2021 rondde hij de master Privaatrecht af aan de Universiteit van Amsterdam. Uit voorliefde voor sport en recht schreef Diederik zijn scriptie over werkgeversaansprakelijkheid voor acuut en chronisch hersenletsel bij profvoetballers.

Publicaties

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.