Klaas Jan Visser-Ekelmans Advocaten
Klaas Jan Visser-Ekelmans Advocaten

Klaas Jan Visser

Of counsel, Fiscaal adviseur

Klaas Jan Visser is een ervaren, gedreven belastingprofessional. Hij maakt een heldere risico-afweging en geeft op basis daarvan een reëel en begrijpelijk advies.

Expertises

CV

Klaas Jan wordt door de advocaten van het Corporate team betrokken bij de fiscale aspecten van fusies en overnames. Daarnaast geeft hij advies hij over de fiscale aspecten van arbeidsrechtelijke zaken. Klaas Jan adviseert ook bij geschillen of conflicten over belastingen. Dit kan gaan om een conflict met de belastingdienst of geschillen met anderen waarin belastingen een rol spelen, zoals beroepsaansprakelijkheidszaken.

Omdat Klaas Jan in staat is om goed uit te leggen wat de risico’s van een fiscale zaak zijn en wat de afweging is die gemaakt kan worden, weten zijn cliënten waar ze aan toe zijn en welk resultaat ze mogen verwachten. Klaas Jan zorgt ervoor dat dit resultaat ook behaald wordt.

Veel van de zaken waar Klaas Jan bij betrokken is, zijn internationaal. Het gaat dan bijvoorbeeld om de fiscale aspecten van grensoverschrijdende werkzaamheden of fusies of overnames met buitenlandse partijen.

Achtergrond

Klaas Jan is een ervaren belastingprofessional. Hij was jarenlang werkzaam voor gerenommeerde kantoren zoals Baker Mc Kenzie, Stibbe en EY. Klaas Jan studeerde Recht en Economie aan de Erasmus Universiteit en deed een post doctorale opleiding Europese Fiscale Studies aan de Erasmus Universiteit.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.