Rob Kossen-Ekelmans Advocaten
Rob Kossen-Ekelmans Advocaten

Rob Kossen

Advocaat, Partner

Rob Kossen is advocaat en partner met jarenlange ervaring in arbeidsrecht en beroepsaansprakelijkheid. Rob staat bekend om zijn creatieve, resultaatgerichte aanpak met als motto ‘schikken als het redelijkerwijze kan en procederen als het moet’.

Expertises

CV

Rob treedt in beroepsaansprakelijkheidszaken op voor professionals op het terrein van het arbeidsrecht en het familierecht. Voor zijn cliënten weet Rob altijd het best mogelijke resultaat te behalen. Hij is in staat snel de kern van gecompliceerde vraagstukken te doorgronden. Zijn adviezen zijn helder, praktisch en begrijpelijk en als het op procederen aankomt is hij doortastend en overtuigend.

Daarnaast is Rob al 30 jaar gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Hij adviseert en procedeert over arbeidsvoorwaarden, medezeggenschap, individueel en collectief ontslag, pensioenen, contracten en reorganisaties.

Achtergrond

Rob Kossen is sinds 1989 werkzaam bij Ekelmans. Sinds 1996 is hij partner. Rob studeerde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Naast zijn werk als advocaat is Rob voorzitter van de Toetsingscommissie Sociaal Plan Bedrijfslichamen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.