Simone Eman-Ekelmans Advocaten
Simone Eman-Ekelmans Advocaten

Simone Eman

Advocaat

Simone Eman adviseert en procedeert over beroepsaansprakelijkheid, bestuurdersaansprakelijkheid en op het brede terrein van het verzekeringsrecht. Daarnaast staat zij verzekeraars bij in dekkingsvraagstukken, letselschade en productaansprakelijkheid.

Expertises

CV

Op verzoek van aansprakelijkheidsverzekeraars vertegenwoordigt Simone in beroepsaansprakelijkheidszaken onder andere advocaten, notarissen, makelaars en mediators.

Simone is analytisch sterk en komt snel tot de kern van de zaak. Hierdoor schat zij kansen en risico’s goed in en kan zij goed adviseren over de beste strategie in een zaak Verzekerden waarderen het dat Simone hun standpunt op een heldere en overzichtelijke manier weet weer te geven.

Achtergrond

Simone heeft Nederlands recht gestudeerd aan Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar bachelor studeerde zij een half jaar aan de Universiteit van Kaapstad in Zuid Afrika. Naast haar studie heeft zij het Honoursprogramma gevolgd en heeft zij gewerkt als juridisch medewerker bij een groot advocatenkantoor. Sinds 2018 is zij als advocaat aan Ekelmans Advocaten verbonden.

Voordat Simone haar rechtenstudie begon, deed zij de modeacademie en werkte zij naast haar studie freelance voor modemerken en – tijdschriften. Hier leerde ze prioriteiten te stellen, realistisch plannen en zich met ijzeren discipline aan deze planning houden. Als advocaat heeft ze hier nog steeds veel profijt van.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.