Sjoerd Aelen - Ekelmans Advocaten
Sjoerd Aelen - Ekelmans Advocaten

Sjoerd Aelen

Advocaat

Sjoerd Aelen maakt sinds 2022 deel uit van het team Corporate. Hij houdt zich als advocaat bezig met alle aspecten van het ondernemingsrecht. Hij is praktisch ingesteld en gaat graag nieuwe uitdagingen aan. Sjoerd is in maart 2023 gestart met de beroepsopleiding advocatuur.

Expertises

CV

De focus van Sjoerd ligt op ondernemingsrecht. Hij is betrokken bij het opstellen van (internationale) commerciële contracten, geschillen binnen rechtspersonen en aansprakelijkheidskwesties. Samen met cliënten zoekt hij naar weloverwogen en praktische oplossingen.

Achtergrond

Voordat Sjoerd bij Ekelmans werkte heeft hij ervaring opgedaan bij verschillende advocatenkantoren. Ook is hij werkzaam geweest als buitengriffier bij de Rechtbank Den Haag.

Opleiding

Sjoerd behaalde zowel de Master Civiel Recht als de Master Bestuurskunde aan de Universiteit Leiden. In het kader van het Honoursprogramma studeerde hij twee maanden aan Peking University (China).

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.