Starter: advocaat-stagiair Verzekering & Aansprakelijkheid

Ekelmans Advocaten kantoor ontvangst
Ekelmans Advocaten kantoor ontvangst

Wil jij samenwerken in ons hechte en zeer gewaardeerde team Aansprakelijkheids- en Verzekeringsrecht? Ben je een creatieve denker en wil je procederen en zelfstandig zaken gaan behandelen? Zie je coaching door ervaren advocaten wel zitten? En ambieer je het werken aan toonaangevende zaken voor nationale en internationale verzekeraars? Dan hebben we een interessante functie voor jou.

We zoeken een beginnend advocaat-stagiair, met ambitie en een scherp analytisch vermogen. Een topfunctie als je civielrechtelijk bent afgestudeerd of net advocaat-stagiair bent.

Plaatsingsdatum: 2 april 2024

In welk team kom je te werken?

In het team Verzekering & Aansprakelijkheid werken 12 advocaten samen, waarvan drie advocaat-stagiairs, twee medewerkers, 3 senior medewerkers en 4 partners. De praktijk groeit en daarom zoekt het team uitbreiding met jong talent. In de praktijk krijg je te maken met alle facetten van het aansprakelijkheidsrecht. Je treedt op voor verzekeraars, hun verzekerden en andere professionele partijen. Zaken als adviseren over beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid, internationale productaansprakelijkheid, inkomen en verzuim en personenschade kunnen de revue passeren, maar ook fraudebestrijding. Daarnaast deelt het team actief expertise en ervaring door het geven van seminars, presentaties en cursussen.

Jouw kennis en werkervaring

Je bent:

 • Sterk analytisch en een creatief denker.
 • Zelfstandig en ondernemend.
 • Communicatief uitstekend. Je hebt een betrokken ‘fighting spirit’.
 • Afgestudeerd in civielrecht. Je hebt affiniteit met en kennis van vermogensrecht, procesrecht en bij voorkeur verzekeringsrecht en aansprakelijkheidsrecht.

Passen we ook bij jou?

We realiseren ons dat talent alleen de top bereikt in een omgeving met aandacht voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Waar je talent de ruimte krijgt en je je kwaliteiten als advocaat verder kunt ontwikkelen. Daarom bieden we:

 • Werken in een hoog aangeschreven verzekerings- en aansprakelijkheidspraktijk met mooie zaken en cliënten.
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden en ruimte voor zelfontplooiing, initiatief en verantwoordelijkheid.
 • Coaching en uitstekende opleiding in de praktijk.
 • Het beoefenen van de echte (proces) advocatuur.
 • Aandacht voor de balans werk/privé en de mogelijkheid deels vanuit huis te werken.
 • Een marktconform salaris en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioen, reiskosten, telefoon, laptop, literatuurbudget.
 • Jaarlijks: medewerkers- en stagiair weekend naar het buitenland, zomer BBQ en kerstdiner.
 • Kantoorgenoten waarmee het leuk is een drankje te drinken in The Bar en Lounge op kantoor en – als je dat wilt – jaarlijks op de skipiste.
 • Samenwerken in een moderne, transparante kantooromgeving met een warme uitstraling.

Ekelmans Advocaten, Insurance & Corporate

We werken samen voor onze cliënten met circa 25 advocaten. Insurance & Corporate is onze focus. Het staat voor de expertise van onze advocaten en de rechtsgebieden waarin we cliënten bijstaan. We doen uitdagend werk voor ondernemingen en grote verzekeraars. Het kantoor bestaat uit de teams: Insurance: Verzekering en Aansprakelijkheid & Corporate: Employment, Corporate en Cassatie & Expert Litigation.

Internationaal zijn we actief met onze German Desk. Ook maken we deel uit van Legalink en Insurance Law Global, wereldwijde netwerken van zelfstandige advocatenkantoren, waaronder vooraanstaande verzekeringsrechtkantoren. We hebben ook een Privacy Desk.

Interesse?

Spreekt deze functie je aan en wil je solliciteren? Dat kan via onderstaand formulier.

  • Solliciteren?

   Vul onderstaand sollicitatieformulier in of mail je sollicitatiebrief met curriculum vitae, cijferlijsten en eventuele stage-beoordelingen (alleen Pdf, Word of Pages bestanden) naar: Andrea van de Velde

   De heermevrouw

   C.V.* (max. 5 Mb)

   Motivatiebrief* (max. 2 Mb)

   Cijferlijst BSc (max. 2 Mb)

   Cijferlijst MSc (max. 2 Mb)

   Stagebeoordeling (max. 2 Mb)

   Stagebeoordeling (max. 2 Mb)

   Overige (max. 5 Mb)

   Velden met een ‘*’ zijn verplicht.

  Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Of heb je behoefte aan een oriënterend gesprek? Neem dan gerust contact op met Andrea van de Velde. Telefonisch is zij bereikbaar via +31 70 374 63 00 of stuur haar een e-mail.

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.