Vivian Huisman-Ekelmans Advocaten
Vivian Huisman-Ekelmans Advocaten

Vivian Huisman

Jurist

Vivian Huisman is als paralegal actief betrokken bij de voorbereiding van adviezen en processtukken. Op verzoek van advocaten doet zij daarvoor research in literatuur en jurisprudentie. Zij haalt de onderste steen boven en weet snel tot de kern van de juridische materie te komen.

Expertises

CV

Vivian zoekt complexe juridische vraagstukken tot op de bodem uit. Op basis daarvan voorziet zij de advocaten van de benodigde bouwstenen voor hun adviezen en processtukken. Met haar onderzoek weet zij de juiste input te leveren die het verschil maakt voor de uitkomst van een zaak. Zij doet dit over de hele breedte van het civiele recht.

Vivian heeft een bijzondere expertise op het gebied van Compliance. Zo doet zij onderzoek naar de de wettelijke eisen die op grond van de Wft en Solvency II gelden voor verzekeraars. Daarnaast toetst zij contractsvoorwaarden of transacties aan de geldende (internationale) regelgeving.

Ook schrijft Vivian mee aan de nieuwsbrieven voor de relaties van de sectie Cassatie. Verder bereidt zij vakinhoudelijke presentaties en publicaties voor.

Achtergrond

Vivian is sinds 2011 werkzaam bij Ekelmans. Daarvoor werkte ze een jaar als medewerker Compliance en Riskmanagement bij ING.

Opleiding

Vivian heeft in 2011 haar civiel effect behaald. In 2010 studeerde ze af aan de Universiteit Leiden in de richting Notarieel Recht. De kennis uit het Notarieel Recht zet zij geregeld in bij zaken die het erfrecht of het onroerend goedrecht raken. Voorafgaand aan haar opleiding Notarieel Recht volgde zij het European Advanced Studies Programme aan St. Clare’s in Oxford.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.