Arbeidsrechtcafé | Editie 1 2023

26 januari 2023 van 15:30 tot 17:30
Laden Evenementen
 • Dit evenement is voorbij.
Ekelmans Advocaten kantoor presentatie
Ekelmans Advocaten kantoor presentatie

Donderdag 26 januari 2023 | van 15.30 tot 17.30 uur

Thema: dossieropbouw bij disfunctioneren

Dossieropbouw is essentieel voor ontslag bij disfunctioneren. Hoe bouw je een goed dossier op? Hoe pak je dit het beste aan? Welke documenten zijn van belang?

Op donderdag 26 januari a.s. organiseert Ekelmans Advocaten het Arbeidsrechtcafé. Onze advocaten Mark van Benthem en Rob Kossen praten je graag bij over de ontwikkelingen op het gebied van dossieropbouw bij disfunctioneren.

In het Arbeidsrechtcafé gaan Mark van Benthem en Rob Kossen tijdens een interactieve sessie in op een aantal interessante uitspraken. Je krijgt handvatten mee naar huis voor het zorgvuldig opbouwen van een ontslagdossier en je gaat met elkaar in gesprek aan de hand van een aansprekende praktijkcase. Tijdens deze middag ontmoet je vakgenoten in een informele en kleinschalige setting en tijdens de aansluitende netwerkborrel is er voldoende mogelijkheid om met elkaar ervaringen uit te wisselen.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Recente uitspraken: dossieropbouw bij disfunctioneren
 • Stappenplan: hoe bouw je een zorgvuldig ontslagdossier op?
 • Hoe ga je op een positieve manier om met het monitoren van werknemers en
  het invullen van een ontslagdossier bij disfunctioneren?
 • Wat kunnen we leren van de valkuilen waar Red Bull in augustus intrapte?

Delen

Voor wie?

Ben je een HR-professional en werkzaam in de zakelijke dienstverlening, industrie, corporate finance, verzekeringen of zorg? En wil je op de hoogte blijven van actuele arbeidsrechtelijke onderwerpen? In het Arbeidsrechtcafé geven we vier keer per jaar op interactieve wijze een update over een actueel arbeidsrechtthema. De mogelijkheid tot netwerken met vakgenoten is onderdeel van deze middag.

Heb je in jouw netwerk een andere HR-professional die geïnteresseerd is deze editie van Arbeidsrechtcafé? Dan mag je die persoon uiteraard meenemen. Het is wel belangrijk dat diegene zich registreert via deze pagina. 

Programma

De rechterlijke toetsingsmaatstaven in beroepsaansprakelijkheidzaken
15:30 – 15:45 uurOntvangst
15:45 – 17.30 uurInteractieve kennissessie
vanaf 17.30 uurNetwerkborrel

Aanmelden

Aanmelden kan tot 13 januari 2023.

  • Aanmelden?

   Vul dan onderstaand aanmeldformulier in.

   Velden met een ‘*’ zijn verplicht.

  Sprekers

  Vragen of ideeën?

  Tijdens deze middag is er voldoende ruimte voor de inbreng van een interessante casus of vragen. Heb je een inhoudelijke vraag of casus die graag behandeld zou zien tijdens de kennissessie? Stuur ons dan een e-mail, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

  Over Arbeidsrechtcafé

  Het speelveld rondom arbeidsrecht is voortdurend in ontwikkeling en beweging. Speciaal voor onze cliënten en professionals die op de hoogte willen blijven van actuele arbeidsrechtelijke onderwerpen organiseert het team Employment bij Ekelmans Advocaten ieder kwartaal een Arbeidsrechtcafé.

  Thema’s die aan bod zullen komen tijdens de volgende bijeenkomsten zijn: reorganisatie, gelijke behandeling en advies- en instemmingsrecht van de Ondernemingsraad.

  Gegevens

  Datum:
  26 januari 2023
  Tijd:
  15:30 tot 17:30
  Evenement Categorie:
  Evenement Tags:

  Locatie

  Ekelmans Advocaten
  Anna van Saksenlaan 30
  Den Haag, 2593 HT Nederland
  + Google Maps
  Telefoon
  +31 70 374 63 00
  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.