Elieske Kallenberg
Elieske Kallenberg

Elieske Kallenberg

Elieske Kallenberg houdt zich als advocaat bezig met uiteenlopende verzekeringsrechtelijke kwesties. Zij richt zich vooral op fraude- en aansprakelijkheidszaken voor zorg- en schadeverzekeraars.

Expertises

CV

Elieske haalt veel voldoening uit het bestrijden van fraude: naast haar grote rechtvaardigheidsgevoel wil zij zich graag inzetten om misbruik van publieke middelen te voorkomen en te bestrijden.

Fraudezaken zijn vaak ingewikkeld en omvangrijk. Elieske brengt dit soort omvangrijke dossiers graag samen met haar collega’s terug naar de kern, zodat een dergelijke zaak gestructureerd en efficiënt kan worden aangepakt. Elieske leidt momenteel een grote fraudezaak waarbij voor meerdere verzekeraars één civiele procedure, beslagprocedure en tuchtprocedure aanhangig is.

Achtergrond

Naast haar carrière als advocaat is Elieske actief in het theater. In 2018 heeft zij de theaterstichting Henk Speelt opgericht, een muziektheatercollectief in Leiden. Eerder behaalde Elieske haar propedeuse musicaltheater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten en was zij bestuurslid bij het Augustijns Theater. Het goed kunnen inleven en verplaatsen in andere mensen ziet zij als een overeenkomst tussen acteurs en advocaten.

Opleiding

Elieske heeft in 2017 haar bachelor rechtsgeleerdheid behaald aan de Universiteit Leiden. In 2019 rondde zij de master Civiel recht cum laude af. Tijdens haar bachelor studeerde Elieske een semester aan de University of East Anglia in Norwich, Verenigd Koninkrijk. Tijdens haar studie heeft zij verschillende stages gelopen in de advocatuur en bij de Rechtbank Amsterdam.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.