Elieske Kallenberg - Ekelmans Advocaten (2)

Elieske Kallenberg

Elieske Kallenberg houdt zich als advocaat bezig met uiteenlopende verzekeringsrechtelijke kwesties. Zij richt zich vooral op fraude- en aansprakelijkheidszaken voor zorg- en schadeverzekeraars.

Expertises

CV

Fraudezaken zijn vaak ingewikkeld en omvangrijk. Het tot de kern brengen van complexe dossiers ziet Elieske als een interessante uitdaging. Zij is analytisch sterk en houdt ervan fraudezaken op een creatieve, maar efficiënte manier aan te pakken.

Achtergrond

Eerder was Elieske als docent verbonden aan het Instituut voor Privaatrecht van de Universiteit Leiden. Naast haar carrière als advocaat is Elieske actief in het theater. In 2018 heeft zij de theaterstichting Henk Speelt opgericht, een muziektheatercollectief in Leiden. In 2013 behaalde Elieske haar propedeuse musicaltheater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten.

Opleiding

Elieske heeft in 2017 haar bachelor rechtsgeleerdheid behaald aan de Universiteit Leiden. In 2019 rondde zij de master Civiel recht (cum laude) af. Tijdens haar bachelor studeerde Elieske een semester aan de University of East Anglia in het Verenigd Koninkrijk. Tijdens haar studie heeft zij verschillende stages gelopen in de advocatuur en bij de Rechtbank Amsterdam.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.