Fleur van Kersbergen-Ekelmans Advocaten
Fleur van Kersbergen-Ekelmans Advocaten

Fleur van Kersbergen

Advocaat

Fleur van Kersbergen is als advocaat gespecialiseerd in het verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht, met een focus op beroepsaansprakelijkheid. Namens verzekeraars treedt Fleur onder meer op voor advocaten, assurantietussenpersonen, hypotheekadviseurs en accountants, zowel in civiele – en tuchtrechtelijke procedures.

Expertises

CV

De juridische analyse van beroepsaansprakelijkheidszaken verloopt vaak volgens een vast stramien. Fleur houdt van dit logische proces: zij schept orde in de veelheid van zaken, overziet de zaak en weet haar redenering voor de rechter duidelijk en overtuigend te verwoorden.

Met haar cliënten onderhoudt Fleur intensief contact. Zij waarderen haar duidelijkheid: zij voelen zich hierdoor betrokken bij het proces en weten waar ze aan toe zijn.

Achtergrond

Fleur studeerde rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden, waar zij in 2010 haar master Burgerlijk recht voltooide. Sinds januari 2011 is zij als advocaat verbonden aan Ekelmans. In 2019 rondde Fleur de Grotius-opleiding Onderneming en Aansprakelijkheid af.

Fleur is lid van de Vereniging Aansprakelijkheids- en Schadevergoedingsrecht (VASR).

Actueel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.