(Internationale) Contracten

Een contract is de juridische basis van uw relatie met uw klant of leverancier. Met een goed opgesteld contract houdt u risico’s beheersbaar én kunt u jarenlange procedures voorkomen. Wij regelen dat voor u.
Ekelmans Advocaten cliënt kantoortuin

Opstellen van nationale en internationale contracten

Zolang een samenwerking goed gaat, zijn contracten vaak niet meer dan een stukje papier onderin een bureaula. Maar zodra het mis gaat, wordt het een belangrijk document. Iedere letter komt onder een vergrootglas te liggen. Iedere ruimte voor uiteenlopende interpretaties kan de kiem zijn van een juridisch geschil. Voorkomen is beter dan genezen. Wij kunnen uw klankbord en/of penvoerder zijn. Een uitstekende investering op de lange termijn.

Ons team heeft veel ervaring met het uitonderhandelen en opstellen van diverse (commerciële) contracten, zoals SLA’s, NDA’s, distributie, agentuur en algemene voorwaarden. Zowel in nationaal als in internationaal verband. In het Engels, Duits of gewoon in het Nederlands.

Het opstellen van een goed contract is maatwerk. Ondernemers onderschatten helaas te vaak het belang van een goed contract, totdat men eens door schade en schande wijzer is geworden. Ieder contract bergt risico’s in zich. Ons team maakt deze voor u op pragmatische wijze inzichtelijk en beheersbaar. In goede harmonie met u én met uw contractspartij. Dát is onze expertise.

Bijzondere expertise hebben wij op het gebied van contracten met een internationale dimensie. Zo is onze German Desk toonaangevend in Nederland. Bij Internationaal zakendoen spelen ook culturele aspecten een rol. Kennis en ervaring hiermee is een must. U kunt hiervoor bij ons terecht.

Heeft u een (potentieel) conflict over een commercieel contract of een commerciële samenwerking? Wij komen altijd snel tot de kern en meestal snel tot een oplossing. Uw belang staat natuurlijk voorop, maar we gaan voor de win-win met de wederpartij. Lukt dat niet? Onze advocaten staan binnen en buiten de beroepsgroep bekend als uitstekende procesadvocaten.

Wij komen snel tot de kern

Heeft u een vraag of wilt u meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag. Als u het contactformulier invult, dan bellen wij u terug. U kunt natuurlijk ook rechtstreeks contact opnemen met één van onze specialisten.

Corporate

Team van specialisten

Onze advocaten werken met u samen binnen compacte teams van specialisten. Zij kennen uw praktijk en beschikken over de expertise om snel en to the point met u mee te denken en te adviseren.

Gerelateerde onderwerpen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.