Fleur van Kersbergen: de meest gedegen patroon

Fleur van Kersbergen: de meest gedegen patroon

Fleur van Kersbergen: de meest gedegen patroon 1900 1357 Ekelmans Advocaten
Fleur van Kersbergen-Ekelmans Advocaten
Leestijd: 2 minuten
Lesedauer: 2 Minuten
Reading time: 2 minutes

Vanmiddag maakte landelijk deken Frans Knüppe de Patroon van het jaar 2020 bekend. Onze eigen Fleur van Kersbergen was één van de vier genomineerden voor deze eervolle prijs.

Haar stagiaire Simone Eman zegt over haar: “Als je het mij vraagt, moet Fleur patroon van het jaar worden, omdat ze niet alleen een steengoede advocaat is, maar ook een uitmuntende leermeester. Wat mij betreft is Fleur niet de patroon van het jaar, maar de patroon van de eeuw!”

Mareine Callemeijn van Boels Zanders Advocaten mag zich patroon van het jaar 2020 noemen. Gefeliciteerd!

Fleur werd door de jury gekroond tot de meest Gedegen patroon. De jury zegt over Fleur: “Fleur is de stille kracht die haar stagiaire op de juiste weg helpt. Fleur is bescheiden en slaat zichzelf niet op de borst. Maar gelukkig is daar de stagiaire die de extra effort van haar patroon ziet. Op patroonscursus leerde Fleur: hard op de zaak, zacht op de persoon. En dat lijkt te werken.”

Fleur begeleidt als patroon bij Ekelmans & Meijer advocaat-stagiaire Simone Eman gedurende de eerste drie jaren van haar carrière. Coaching en opleiding van onze jonge advocaten is voor ons kantoor prioriteit. Een kwalitatief goede patroon levert daaraan een belangrijke bijdrage.

Fleur over haar nominatie: “Ik bedank uiteraard Simone voor het voordragen en haar aardige woorden. Het is heerlijk om met haar samen te werken!”

De jaarlijkse Patroon van het Jaar-verkiezing wordt georganiseerd door Le Tableau en Dialogue.

Meer informatie vindt u op de website: De Patroon van het jaar.

Contact

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.